Szépbőr Szalonok

     
 
 
Cím:
Hattyúház
Hattyú u. 14. 4. emelet/409
Budapest
1014
 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobiltelefon: Telefon:06-30-629-97-31
  http://www.szepbor.hu
 
   
 
 
Cím:
Fitness 2000
1203 Budapest XX. kerület
Budapest, Serény u. 2.
 
 
 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobiltelefon: Telefon: 06-30-629-97-31
  http://www.szepbor.hu
 

 


Lépj kapcsolatba 1. kerületi kozmetikánkkal!

Lépj kapcsolatba 1. kerületi kozmetikánkkal!Szívesen kipróbálnád a mezoterápiát, hogy első képből tapasztalhasd annak fantasztikus, bőrregeneráló hatásait? Régóta szeretnél a 3D szempilla építés segítségével hosszabb, dúsabb szempillákkal hódítani, és kicsit csábosabbá tenni a megjelenésedet? Jön a nyár, és eleged van az állandó szőrtelenítésből? Végleges szőrtelenítésen gondolkodsz, hogy egyszer és mindenkorra megfeledkezhess a borotváról, gyantázásról és epilálásról? Úgy érzed, szükséged van egy tisztító, hidratáló kezelésre, hogy kicsit felfrissítsd az arcbőröd? Szeretnél tanácsot kérni egy szakképzett kozmetikustól ahhoz, hogyan ápold bőröd, és milyen, a bőrtípusodnak megfelelő készítményeket használj?

Keress bennünket bizalommal, és vedd igénybe 1. kerületi kozmetikánk szolgáltatásait! Legyél Te is elégedett vendégeink egyike, járj hozzánk rendszeresen, hogy ápoltabbnak, szebbnek, fiatalosabbnak érezhesd magad!

Az alábbiakban minden elérhetőségünket megtalálod, így bármikor fel tudod venni 1. kerületi kozmetikánkkal a kapcsolatot, hogy időpontot kérhess, és igénybe vehesd valamelyik szolgáltatásunkat!

© 2017 Szépbőr. Minden Jog Fenntartva. | GDPR Adatvédelmi Irányelvek
Készítette: Greencomp Informatika