Alakformálás

Narancsbőr kezelése vákuummal  
Zsírbontás rádiófrekvenciával
Izomstimuláció  
Testtekercselés

 


 

 

A kezelés biológiai és élettani alapjai:

 

A vákuum masszázs alkalmazási lehetőségei nagyon sokrétűek.

 

vakuum_gep.jpgAnyagcsere fokozó hatásaként, javul a tápanyagellátás, ami a szövetekben lévő, salakanyag eltávozását is elősegíti. A vákuum hatás révén a meridián, és reflex pontokon keresztül, a belső szervek funkcióit is befolyásolhatjuk. A kezelt felületek környékén hisztamin szabadul fel, minek következtében az érfalak áteresztőképessége  fokozódik. A prosztaglandinok szintjét csökkenti, ezért fájdalomcsillapításra, letapadt izmok lazítására is sikeresen használhatjuk.

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés, és a méreganyagok felhalmozódásának következménye a jól ismert cellulit (narancsbőr) különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti szövetállapot helyreállítását célozzuk meg. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely elindítja a cellulit leépítését.A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

Alkalmazási javaslat:

 

Javasolt kúraszerűen alkalmazni, ez heti 2-3 alkalmat jelent, két egymást követő napon nem végezhető a művelet, mert szükséges pihentetni az kezelt területet.

A vákuumkezelés előnyei:

 

– Megereszkedett bőrre a  legjobb kézi megoldás.

– Gyors és intenzív megoldás narancsbőr ellen.

– Látványos centiméterben mérhető változás akár 3 hét alatt.

– A vákuumkezelés kúraszerűen alkalmazva igen tartós eredményt biztosít.

– 1 alkalom időtartama 20-25 perc között van, ez függ a kezelt testfelület nagyságától.
 

Zsírbontás rádiófrekvenciával

 

6 alkalom után akár 3 cm körfogat csökkenés!

Narancsbőr, striák, elmozdíthatatlan, ragaszkodó zsírpárnák?
Hölgyek, urak számára mind ismert fogalmak. A rohanó világunkban, a stressz, helytelen étkezés, mozgáshiányos életmód következményeként szinte mindenkit érint ez a probléma.

Hatpólusú rádiófrekvenciás, széleskörűen alkalmazható berendezésünkkel ragyogó eredményeket érünk el a test és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik. A kezelések további hatékonysága növelhető ha a nyirokkeringés gyorsaságát fokozzuk. Ez leginkább elvezető masszázzsal érhető el, amelyet természetesen nálunk is igénybe vehet.

 

volt_lett002.jpg  volt_lett003.jpgRádiófrekvenciás készülék működési elve

A rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.
A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.
Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.

Kezelési lehetőségek

•    Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
•    Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
•    Bőrfeszesítés, bőrszépítés
•    Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
•    Fejbőr fiatalítása, hajnövekedés serkentése

Kezelhető területek

•    Arctáji rész
•    Toka
•    Felkar
•    Has
•    Fenék, csípő
•    Comb elülső és hátsó része
•    Boka környéke
•    Általános zsírtömörülések
•    Fejbőr kezelés (hajnövekedést serkentő)

Kezelés előtt és 1 kezelést követően

 


 

Hány kezelésre van szükség?

A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt, heti egy alkalommal. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak. A kezelések még eredményesebbek, ha a felszabadított zsírsejtek elvezetését elősegítjük. Ezért minden kezelés után egy nyirokmasszázs kompressziós eljárással ezt még hatékonyabbá tesszük.A kezelések még eredményesebbek, ha a felszabadított zsírsejtek elvezetését elősegítjük. Ezért minden kezelés után egy nyirokmasszázs kompressziós eljárással ezt még hatékonyabbá tesszük.

A rádiófrekvenciás kezelések élettani hatásai

Méretcsökkentés

Az RF technológia sejtszintű zsírfelszabadítás elvi alapjait az előzőekben már megismertük. A Hexa-poláris superior technológia hatékonysága, egyidejű hatása a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetre már egyetlen kezelés után is meggyőző eredményekhez vezet. A testkarcsúsító eredmények jelentős további fokozása és tartóssá tétele céljából 6-8 kezelés kúraszerű végzése javasolt.

A Hexapoláris RF technológia és a kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai a keringési rendszerre és nyirok keringésre stimulációs hatással vannak, melyek a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik.

Cellulit kezelés

A cellulit kialakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikro-keringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlására, tehát összességében a kötőszövet állapotok rosszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyre állítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.

 

Izomstimuláció

 

Olyan nehezen kezelhető területeken is segít, mint például a petyhüdt felkar.  Izomcsoportok tonizálására, edzésére és karban tartására is alkalmas, így fenékemelő, hasizom erősítő kezeléseket is végezhetünk vele. Ha pedig már megvolt az edzés, adott programmal lazítást is végezhetünk, így hamarabb múlik el az izomláz. Az izmok tónusosabbá válásával szépen formálódik az alak és gyorsul anyagcsere, ennek köszönhető látványossága.

 

 

 

izomstimulaci_gep.pngAz elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és feszesítve a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket. Ezáltal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik. A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást.4 órai tornának felel meg 1 alkalom kezelés!!! A   készülék az egyik leghatékonyabb módszer, a kilók és a narancsbőr elleni "harcban".

 

Testtekercselés

 

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte. Legújabb alkalmazásinkkal pedig természetgyógyászok kezelhetik rendkívül látványosan ügyfeleiket.

 

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!

Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Elérhetőségeink

Hattyúház


1014 Budapest,
Hattyú u. 14. 4. emelet/409

Telefon: 06-30-629-97-31


Fitness 2000


1203 Budapest,
Serényi út 2.


Telefon: 06-30-629-97-31


Kártyaelfogadás

szep-kartya.jpg

 

szep.gif

 

feldobox.gif

Megosztás

 
© 2017 Szépbőr. Minden Jog Fenntartva. | GDPR Adatvédelmi Irányelvek
Készítette: Greencomp Informatika